RoPS-HJK -ottelun penkeillä ekstralatinkia: ”Jalkapallo pelaajien peli”

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

RoPS isännöi yhdessä perjantain kolmesta veikkausliigaottelusta HJK:ta. Viime aikaiset valmentajaruletin pyörähdykset tuovat peliin normaalista poikkeavaa latausta ja näkökulmaa.

Helsinkiläisten käskijänä Rovaniemelle saapuu Toni Koskela – joka valmensi vielä reilu viikko sitten RoPS:ia. Mika Lehkosuon paikalle kaapatun luotsin pohjatiedot vastustajasta siis voisivat tuskin paremmat olla. Hyvin hän tuntee myös illan isäntien nykyisen valmentajan, Pasi Tuutin. Päävalmentajaksi noussut nelikymppinen kuitenkin toppuuttelee puheita teknisten alueiden päälliköitten rooleista.

– Jalkapallo on oikeasti pelaajien peli. Valmentajat antavat monessa tilanteessa kasvot ja ovat näkyvillä, mutta meidän tehtävä on ainoastaan varmistaa, että pelaajilla on riittävä informaatio suoriutuakseen ottelusta mahdollisimman hyvin.

Jos Koskela tuntee Tuutin temput, pätee sama myös toisinpäin.

– Vaikeus meidän kannalta tulee siitä, että HJK on pelannut Tonin alla vasta yhden ottelun. Toisaalta näen siinä etujakin, sillä tunnemme Tonin erittäin hyvin. Uskoisimme tietävämme, mitä kautta HJK tulee huomennakin pelaamaan.

Lähde: RoPS

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle KPV Kokkola - RoPS 21.09.2019

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!