Serie A:n sankarivalmentaja jatkaa seurassaan: ”Tänä vuonna ei ole aikaa lomailla”

© Kuva: Getty Images

Atalantan presidentti Antonio Percassi vahvisti keskiviikkona seuran sivuilla, että Gian Piero Gasperini jatkaa joukkueen päävalmentajana.

Kesästä 2016 lähtien joukkuetta luotsannut Gasperini, 61, on tällä hetkellä juhlittu sankari Bergamossa johdatettuaan Atalantan ensimmäistä kertaa sen historiassa Mestarien liigaan.

Gasperinin ryhmä sijoittui tällä kaudella Serie A:ssa kolmanneksi ja sai siten paikan ensi kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Hänen aiemmilla kausillaan Atalanta on tullut Italian pääsarjassa neljänneksi ja seitsemänneksi.

Tällä kaudella Gasperini vei Atalantan myös Italian cupin loppuotteluun, jossa Lazio oli kuitenkin lopulta vahvempi lukemin 2-0.

– Olin jo päättänyt jäädä, me vain halusimme odottaa kauden loppuun asti, jotta voisimme nauttia tästä merkittävästä saavutuksesta, kommentoi Gasperini Atalantan sivuilla.

– Meidän oli luotava perusta ensi kaudelle, ja seura vakuutti minulle, että he haluavat jatkaa kehittymistä. Se sai minut jäämään tänne.

– Pääseminen Mestarien liigaan ensimmäistä kertaa ei ollut fantastinen hetki pelkästään minulle, vaan myös pelaajille, seuralle ja koko kaupungille.

– Tänä vuonna ei ole aikaa lomailla, mutta onneksi pidän työnteosta ja keskityn jo ensi kauteen. Tämä seura kasvaa koko ajan.

Gasperinin ja Atalantan sopimus olisi muutenkin jatkunut kesään 2021 asti, mutta hänet oli huhuissa yhdistetty isompiin seuroihin. Uutistoimisto ANSA kertoo, että Gasperini sai myös vuoden jatkosopimuksen, jossa on mukana optio yhdestä lisäkaudesta. ANSAn mukaan hänen vuosipalkkansa nousee diilin myötä 2,2 miljoonaan euroon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.