© Kuva:

Sirius – Djurgården: Siniraidan matkassa maaottelutauolle

Allsvenskan
Sirius – Djurgården
Lauantai 01.06 klo 17:00

Kotomaan kamaralla lauantai on jalkapallon suhteen hiljainen päivä, kun nuoriso juhlii koulujen loppua ja vastavalmistuneet painavat lakit kutreilleen. Ruotsista sen sijaan otamme yhden noston Allsvenskanista. Uppsalan ylpeys Sirius saa vieraita Tukholmasta kun tukholmalainen Djurgården saapuu tonteille. Unibet TV välittää maajoukkuetaukoa edeltävän kierroksen tunnelmat suorina striimeinä.

Siriusta veikkailtiin ennen kauden alkua putoajakandidaatiksi ja siihen nähden joukkue on suoriutunut aivan hyväksyttävästi. Vähän yleistäen voisi sanoa, että joukkue ei pärjää sarjan parhaille, mutta ynnämuut-osaston välisissä otteluissa tulosta on syntynyt. Joukkueen pallonhallintaan pohjautuva peli on melko viihdyttävää ja otteluissa on nähty keskimäärin paljon maaleja.

Djurgårdenia lotottiin ennen kauden alkua aivan terävimmän kärjen taakse ja Siniraita on vastannut näihin ennustuksiin vähintäänkin tyylikkäästi. Tukholmalaiset ovat kolmen ottelun voittoputkessa ja tämä on ottelu, josta varmasti on budjetoitu kolme pistettä. Djurgårdenin rinkiin on palaamassa viikonlopuksi pelaajia ja homma näyttää hyvältä siinäkin suhteessa.

Vetosuositus

Siriuksen otteista on puuttunut tasaisuus ja sarjan parhaisiin löytyy kyllä välimatkaa. Kerroin ei varsinaisesti ole mikään ainutlaatuinen herkku, mutta Petsipappa on tässä ihan mielellään Siniraidan matkassa. Vetosuositus on Djurgården voittaa ottelun kertoimella 1,70.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Sirius – Djurgården  ja kohteeseen veto ”Djurgården voittaa ottelun”. Jos Djurgården voittaa ottelun, saat 170 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Norrköping voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.