Some täyttyi värikkäistä Glen Kamara -hehkutuksista – ”Iniesta nukkuu Kamara-yöpuvussa”

© Kuva: Getty Images
Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Skotlannin jalkapallomestaruuden jo varmistanut Celtic oli pelannut kotimaan kentillä putkeen ennen tätä sunnuntaita jo 23 peliä ilman tappioita. Näistä 19 oli pelattu Skotlannin Valioliigassa. Sunnuntaina Glasgown klassisessa paikallispelissä Old Firmissa komea putki meni kuitenkin poikki, kun Rangers aiheutti Celticille kalenterivuoden ensimmäisen tappion skotlantilaista joukkuetta vastaan.

Rangersin voittonumerot kirjattiin maalein 2-0. Jälkimmäiseen maaliin syötön sai suomalainen Glen Kamara. Kamara nappasi pallon keskialueella, syötti rangaistusalueelle, jossa Jermain Defoe antoi pallon mennä jalkojensa välistä Scott Arfieldille. Arfield siirsi pallon varmasti reppuun, ja Rangersin kauden toinen voitto Celticistä oli selviö.

23-vuotiaan Huuhkajien keskikenttämiehen panos oli niin erinomainen, että monet pitivät miestä yhtenä kentän parhaista. Näin Kamaran suoritusta arvioi Squawka -sivusto.

– Kamara teki mestariluokan suorituksen Skotlannin pääkaupungissa. Hän sai Ibroxin yleisön hurraamaan häikäisevillä jaloillaan ja mielikuvituksellaan. Tästä erityinen esimerkki oli Rangersin toinen maali, jossa hän teki piruetin ja eteni vaivattomasti ohi (Scott) Brownin, kahdeesti, ennen kuin hänen nopea syöttönsä Defoen tielle päätyi älykkäästi Arfieldille, joka tuplasi isäntien johdon, Squawka kirjoittaa.

– 50 000 katsojan huomiota ei silti saanut ainoastaan hänen merkittävä roolinsa toisessa maalilla, sillä suomalaissyntyinen keskikentän jokapaikanhöylä johti esimerkillään kentän keskustassa. Kamara nautti tilaisuudesta ja osoitti loistavasti arvonsa, kierrellen keskikentällä ja jakaen loistokkaita syöttöjään matkan varrella. 23-vuotias Kamara hankittiin Dundeesta tammikuussa, ja hän on osoittanut 50 000 punnan hintalappunsa vaatimattomaksi.

– Vuonna 2017 Arsenalista vapautettu Kamara näytti todelliselta huipulta tänä iltapäivänä, ja tämä voi vielä tulla piinaamaan Gunnersiakin.

Myös Twitterissä Kamaraa hehkutettiin täysin estoitta. Monet muistuttavat naurettavan alhaisesta siirtosummasta, useat ylistävät miestä kauden – tai kaikkien aikojen – ryöstöksi ja ehdotetaanpa Kamaralle myös Ballon d’Oria. Kamaran kerrotaan olevan ”liian hyvä Skotlannin liigaan”, ja samalla miestä ehdotetaan myös Pep Guardiolan ja Jürgen Kloppin joukkueisiin.

Celtic-kapteeni Scott Brown löytyy fanien mukaan Kamaran taskusta, ja Kamaran kuvien väitetään koristavan Chelsea-tähden, maailmanmestari N’Golo Kantén makuuhuoneen seiniä. Erään toisen twiittaajan mukaan Barca-legenda Andrés Iniesta pukeutuu Kamara-yöpukuun. Yhtä kaikki, Huuhkajien luottomies pelasi eittämättä erinomaisen hienon ottelun.

Kamaran maalisyötön voi katsoa alta Viafreen videoklipistä.

Celtic on jo varmistanut Skotlannin mestaruuden ja Rangers tulee yhtä varmasti sijoittumaan toiseksi.

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS