Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane matkustaa joukkueen mukana Madridiin Mestarien liigan loppuottelua varten. Tottenham kohtaa lauantaina finaalissa Liverpoolin Wanda Metropolitanolla.

Tällä kaudella 24 maalia tehnyt Kane, 25, on ollut sivussa tositoimista huhtikuun 9. päivästä lähtien loukattuaan nilkkansa ottelussa Manchester Cityä vastaan. Kyseessä oli hänen toinen nilkkavammansa tällä kaudella.

Kane palasi Tottenhamin joukkueharjoituksiin viime perjantaina. Alkuviikosta hän uhkui jo peli-intoa.

– Olisin pelikunnossa, jos loppuottelu olisi huomenna, kommentoi Kane maanantaina Guardianin mukaan.

– Olen palannut joukkueen harjoituksiin, eikä toistaiseksi ole ilmennyt mitään ongelmia. Olen harjoitellut täysillä ja osallistunut kaikkeen. Olisin nyt valmis tahansa peliin. Manageri arvioi sen ja tekee päätöksen, mutta minun on toistaiseksi hyvä olla ja tunnen olevani valmis.

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on valinnut matkustavaan ryhmään 26 pelaajaa. Kumpikin joukkue saa nimetä lopulliseen kokoonpanoonsa 23 pelaajaa (11+12). Tottenham suuntaa Espanjaan tänään keskiviikkona.

Tottenhamin joukkue (26 pelaajaa)

MV: Hugo Lloris, Michel Vorm, Paulo Gazzaniga, Alfie Whiteman
P: Kieran Trippier, Danny Rose, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Davinson Sanchez, Kyle Walker-Peters, Juan Foyth, Serge Aurier, Ben Davies
KK: Victor Wanyama, Eric Dier, Harry Winks, Moussa Sissoko, Dele Alli, Christian Eriksen, George Marsh, Oliver Skipp
H: Son Heung-Min, Harry Kane, Erik Lamela, Fernando Llorente, Lucas Moura

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
✈️ Our confirmed travelling squad for the #UCLfinal

#MarchToMadrid ⚪️ #COYS

Liverpool ei ole vielä tiedottanut matkustavista pelaajistaan.