Toimittaja paljastaa: Barcelona-valmentajan potkuista tiedotetaan tänään

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Muun muassa katalonialaisessa radiokanava RAC1:ssä työskentelevä toimittaja Jordi Basté kertoo, että Barcelona on päättänyt antaa potkut valmentajalleen Ernesto Valverdelle. Hänen saamien tietojen mukaan asiasta tullaan tiedottamaan jo tämän päivän aikana.

Barcelonan seurajohto on avoimesti kertonut olevansa Valverden takana, mutta ilmeisesti surkeasti sujuneet viime viikot ovat saaneet mielet muuttumaan. Barcelona menetti Mestarien liigan välierissä ensimmäisen osan 3-0-johtoasemansa Liverpoolia vastaan ja Copa del Reyn loppuottelussa joukkue hävisi Valencialle.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!