Vahvistus: Suomalaispelaajien Bayer Leverkusen rikkoi siirtoennätyksensä

© Kuva: Getty Images

Kerroimme tiistaina, että Bayer Leverkusen on lähellä hankkia Saksan maajoukkuepaidassakin nähdyn, vahvan bundesliigakauden pelanneen keskikenttäpelaaja Kerem Demirbayn Hoffenheimista. Tänään Demirbayn siirrolle saatiin sinetti, sillä Leverkusen tiedotti tehneensä 25-vuotiaan pelaajan kanssa viisivuotisen sopimuksen. Näin ollen Demirbaysta tulee Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon seuratoveri.

Demirbay on nähty Saksan maajoukkueessa kahdesti, ja hän oli voittamassa maajoukkueen mukana vuoden 2017 Confederations Cupia.

– Saamme Kerem Demirbayssa teknisesti taitavan ja strategisesti toimivan keskikenttäpelaajan, joka on lisäksi myös maaliahne. Kerem oli Hoffenheimissa ehdoton luottopelaaja ja on myös meille tärkeä tekijä ensi kauden päämääriämme ajatellen, Leverkusenin urheilujohtaja Simon Rolfes toteaa.

Demirbayn siirtosumma on tiettävästi 28 miljoonaa euroa, eli Leverkusenin uusi seuraennätys.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.