Vieläkö on palkintokaapissa tilaa? Teemu Pukille taas valinta vuoden pelaajaksi

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki pelasi satumaisen loistavan kauden 2018-2019, se tiedetään. Pukin seura Norwich nousi Valioliigaan Mestaruussarjan parhaana joukkueena, ja Pukki itse pokkasi maalikuninkuuden tehtyään Kanarialinnuille sarjassa komeat 29 maalia.

29-vuotias kärkimies valittiin jo aiemmin Mestaruussarjan parhaaksi pelaajaksi sekä kauden tähdistöjoukkueeseen. Palkintosateelle ei kuitenkaan tule loppua, sillä tänään suomalainen valittiin myös Englannin pelaajayhdistys PFA:n Mestaruussarjan kauden pelaajaksi.

Valinnan tekivät kuuden ehdokkaan joukosta jalkapallon ystävät itse, ja Pukki sai joukosta eniten ääniä. Hän on hyvässä seurassa, sillä Valioliigan puolelta saman palkinnon sai Chelsean Eden Hazard. Viime vuonna PFA:n vuoden pelaajaksi valittiin Mestaruussarjassa Fulhamin Ryan Sessegnon.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS