Virallista: Antonio Conte taas ensi kaudella Serie A:ssa – ”Uusi luku elämässäni alkaa”

© Kuva: Getty Images
Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Vahvasti esillä olleet huhut ovat nyt osoittautuneet tosiksi. Mestarivalmentaja Antonio Conte on tehnyt sopimuksen Internazionalen kanssa ja palaa siten Serie A:han. Conten sopimus on eri medialähteiden mukaan kolmevuotinen.

– Olen varma, että Antonio Conte on yksi kaikkein parhaista valmentajista. Olen vakuuttunut siitä, että hän auttaa meitä saavuttamaan päämäärämme, joka on aina ollut sama: tehdä tästä seurasta taas yksi maailman parhaista, Interin puheenjohtaja Steven Zhang kommentoi seuran kotisivuilla.

– Uusi luku elämässäni on alkamassa, ja olen todella innostunut, hehkutti Conte puolestaan.

– Valitsin Interin, koska tiedän, kuinka kunnianhimoinen seura on ja miten hieno historia Interillä on. Seuran läpinäkyvyys ja halu viedä Inter sinne, minne se kuuluu, teki minuun vaikutuksen.

Inter sijoittui Serie A:ssa tällä kaudella neljänneksi ja selviytyi mukaan ensi kauden Mestarien liigaan.

49-vuotias Conte voitti Juventuksessa kolme perättäistä Serie A -mestaruutta vuosina 2012-2014. Vuodet 2014-2016 hän valmensi Italian maajoukkuetta, ennen kuin siirtyi Valioliigan Chelseaan.

Heti ensimmäinen kausi lontoolaisseurassa toi Contelle valioliigamestaruuden, mutta kausi 2017-2018 päättyi pettymykseen ja viidenteen sijaan. Vaikka Chelsea voittikin FA Cupin, erotettiin Conte toimestaan kesällä 2018, vuotta ennen sopimuksen päättymistä. Kauden 2018-2019 aikana Conte ei ole valmentanut missään.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!