Ykkösessä hurjat tennislukemat, kahdeksan eri maalintekijää – ”Puolustus aivan puulaakitasoa”

© Kuva: Juha Tamminen

Jalkapallon Ykkösessä nähtiin torstaina todella erikoinen ottelu, sillä Valkeakosken vesi- ja räntäsateessa pelatussa pelissä mätettiin peräti yhdeksän maalia. Haka kukisti KTP:n 6-3, ja nimensä maalitilastoon laittoi peräti kahdeksan eri pelaajaa.

Hakalta maalinteossa onnistuivat Samuel Mansour, Henri MalundamaJacob BushueAkseli Lehtojuuri ja ottelun ainoa kahden maalin mies Ville-Valtteri Starck. Kotkalaisten maalarit olivat Juuso Laitinen, Haka-ikoni Kalle Multanen sekä Sebastian Dolivo.

– Toki päästimme kolme maalia, mutta kuusi tehtyä oli tämän pelin suurin juttu. Siihen voi olla kaikin puolin tyytyväinen, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kommentoi seuran kotisivujen raportissa.

KTP:n puolustus ei jättänyt ottelussa alkuunkaan hyvää kuvaa itsestään, ja heikon kauden alun perusteella kotkalaisille povattiinkin Twitterissä yleisesti vaikeaa kautta.

– Surullista on kyllä KTP:n puolustaminen. Aivan puulaakitasoa. Haka kävelee maalintekoon. Tätä menoa tämä päättyy 6-0 ja Arbeiter kävelee takaisin kotiin, kirjoitti Aki Hiltunen KTP:n valmentaja Argo Arbeiteriin viitaten.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.