Yllätysehdokas Barcelonan ruoriin? Paine Ernesto Valverden ympärillä kasvaa

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Barcelonan valmentaja Ernesto Valverdellä on virallisten puheiden mukaan edelleen seurajohdon tuki työnsä jatkamiseen. Paineet hänen erottamisekseen saattavat silti muodostua pettymykseen päättyneen kauden jälkeen liian suuriksi.

Katalonialainen radioasema RAC1 kertoo, että yksi vahvimmista ehdokkaista nykyisen luotsin paikalle olisi Belgian maajoukkuetta tätä nykyä valmentava Roberto Martínez. Espanjalaisen nykypesti on toki sujunut hyvin, mutta tämän seurajoukkuetasolla valmentamat ryhmät eivät ole aivan Barcelonan luokkaa.

Martínez muistetaan Englannista ehkä parhaiten Evertonin peräsimestä, vuosilta 2012-2016. Toffeesin lisäksi ex-keskikenttäpelaaja on valmentanut Swanseaa ja Wigania. Belgian maajoukkueessa hänen apunaan viime lokakuuhun saakka toimi myös Barcelonassa pelaajaurallaan nähty Thierry Henry.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!