AS Roma pestasi uuden päävalmentajan – tehnyt hienoa jälkeä Ukrainassa

© Kuva: Getty Images

AS Roma on palkannut uudeksi päävalmentajakseen portugalilaisen Paulo Fonsecan kaksivuotisella sopimuksella, jossa on optio yhdestä lisäkaudesta.

Fonseca, 46, siirtyy Romaan ukrainalaisesta Šah’tar Donetskista, jota hän luotsasi kesästä 2016 lähtien. Ukrainassa hän voitti jokaisella kolmella kaudellaan maan tuplamestaruuden (liiga, cup) ja saavutti vuonna 2017 vielä Ukrainan supercupinkin mestaruuden.

Aiemmin urallaan Fonseca on valmentanut useissa kotimaansa seuroissa.

AS Roma antoi maaliskuussa kenkää päävalmentajalleen Eusebio Di Francescolle, joka luotsasi joukkuetta myös viime kaudella. Hänet korvasi loppukauden mittaisella sopimuksella Claudio Ranieri, joka johdatti Roman Italian Serie A:ssa päättyneellä sarjakaudella kuudenneksi.