Naisten MM-kisat
Australia – Brasilia
Torstai 13.06 klo 19:00

Naisten MM-kisoissa ollaan päästy lohkovaiheen toisiin peleihin. Australia ja Brasilia ovat molemmat meritoituneita maita naisfutiksessa. Australia hävisi hieman yllättäen avausottelunsa Italialle, kun taas Brasilia hoiteli odotetusti Jamaikan. Mutta voiko näistä avauspelien tuloksista vetää kovin pitkälle vietyjä johtopäätöksiä?

Australia siis hävisi avausottelun Italialle 2-1. Numerot kyllä mairittelevat italialaisia kovastikin, sillä Australia loi ottelussa enemmän tilanteita ja sen olisi hieman paremmalla puolustuksella pitänyt voittaa ottelu. Koska näin ei käynyt, olisi tuloksen saaminen Brasiliaa vastaan elintärkeää jatkomahdollisuuksien kannalta. Joka tapauksessa ei Aussien voimalukuja tarvitse tappiosta huolimatta laskea.

Brasilialla oli helppo homma lakaista Jamaika tieltään ensimmäisessä pelissä. 3-0 tulos kertoo kaiken oleellisen matsista. Tämä ei vielä saa täysin vakuuttuneeksi Brasilian iskukyvystä – joukkueen valmistautuminen turnaukseen oli todella alakuloinen, kun tappiot seurasivat toisiaan. Lisäksi Australia on voittanut neljä viimeistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista.

Vetosuositus

Avauskierroksen ansiottoman tappion jälkeen Australian kertoimet ovat hieman odotettua korkeammalla. Lähden Aussien matkaan, sillä joukkueen perustaso on kuitenkin huippuluokkaa. Vetosuositus on Australia voittaa ottelun kertoimella 2,14.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Australia – Brasilia ja kohteeseen veto ”Australia voittaa ottelun”. Jos Australia voittaa ottelun, saat 214 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Brasilia voittaa ottelun tai ottelu päättyy tasan, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]