Bayern-pomo avautui tilanteesta siirtomarkkinoilla: ”Hiljalleen se alkaa ärsyttää”

© Kuva: Getty Images

Elettiin vielä helmikuun loppua, kun Bayern Münchenin puheenjohtaja Uli Hoeneß julisti medialle mahtipontisesti: ”Kunpa tietäisitte, mitä kaikkea olemme jo sopineet ensi kaudelle”.

Nyt nuo sanat alkavat seurata Hoeneßiä. Bayern München avasi kyllä siirtomarkkinat räväkästi, kun se kiinnitti jo varhain joukkueeseensa Benjamin PavardinLucas Hernándezin ja Jann-Fiete Arpin yhteensä 118 miljoonalla eurolla. Nyt on kuitenkin ollut hiljaista jo viikkoja, eikä kaivattuja nimekkäitä hyökkäyspään vahvistuksia näy eikä kuulu.

– Minun täytyy rehellisesti sanoa, että hiljalleen se alkaa ärsyttää, että meidät määritellään vain ostosten perusteella. Olemme juuri voittaneet kaksi mestaruutta ja meidän kaikkien pitäisi ensin juhlia, Hoeneß totesi sunnuntai-iltana, kun Petteri Koposen Bayern München voitti Saksan koripallomestaruuden.

– Voin vakuuttaa, että 15. elokuuta kentällä seisoo hyvä joukkue.

Bayerniin on yhdistetty vahvasti Manchester Cityn laitahyökkääjä Leroy Sané, mutta Bildin mukaan 23-vuotias saksalainen ei Bundesliigaan palaa. Bild kertoo Sanén kertoneen ystäväpiirilleen, että hän haluaa olla jatkossakin osa Pep Guardiolan joukkuetta.

Vaikka Sanén siirtokorvaukseksi on arveltu muhkeaa 80 miljoonan euron summaa, ei siirto Hoeneßin mukaan rahasta jäisi kiinni.

– Jos hän haluaa tulla tänne, onnistuu se kyllä, Bayern-pomo vastasi Skyn uteluihin liian korkeasta siirtosummasta.

Bayern menetti viime viikolla joukkueestaan kokeneen puolustajan, ”kahden seuran mies” Mats Hummelsin. Hummels palasi takaisin Borussia Dortmundiin, jossa hän voitti vuosikymmenen alussa kaksi bundesliigamestaruutta. Hummelsin siirto tapahtui hänen omasta aloitteestaan.

– Mats pyysi, että vapautamme hänet, ja siksi FC Bayern aloitti keskustelut. Se oli Mats Hummelsin ja hänen isänsä selkeä toive. Koska meillä on hyvin paljon keskuspuolustajia, uskon, että teimme oikean päätöksen. Olkoonkin, että Mats pelasi todella hyvän kevätkauden, Hoeneß jatkoi.

Bayernin valmennusryhmä vahvistui sunnuntaina apulaisvalmentaja Hansi Flickillä, joka siirtyy joukkueeseen Saksan maajoukkueesta.

– Se on erittäin hyvä päätös, sillä tarvitsemme miehen, joka työskentelee nuorten kanssa ja auttaa heitä sopeutumaan. Flickin palkkaus oli (valmentaja) Niko Kovacin selkeä toive, Hoeneß lisäsi.

Lähde: Transfermarkt