© Kuva: Salttu Forsström

Brasilia kohtaa Perun – lunasta korotettu kerroin

Brasilia kohtaa Perun Copa American lohkovaiheen päätöskierroksella lauantai-iltana. Kyseessä on lohkon A kärkikamppailu, sillä kummallakin joukkueella on takanaan voitot Boliviasta sekä maaliton tasapeli Venezuelaa vastaan.

Brasilia on ollut turnauksessa kovassa maalintekovireessä: ensin Bolivia kaatui puhtaasti 3-0. Toisessa matsissa Venezuelaa vastaan brassit saivat pallon niin ikään kolme kertaa vastustajan maalivahdin selän taakse, mutta tällä kertaa kaikki osumat hylättiin – kahdesti VAR-tuomion jälkeen.

Nyt saat ilta korotetun kertoimen Brasilian voitolle. Mikäli Brasilia voittaa vähintään kahdella maalilla, saat nyt panoksesi takaisin kertoimella 2,70. Normaalisti kerroin olisi 2.04 – ja mikä parasta, korotetun kertoimen voitot maksetaan ilman kierrätysvaatimuksia!

Lunasta korotettu kerroin näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö vähintään 5€ veto – Brasilia voittaa vähintään kahdella maalilla.

Lisätietoa: Korotetun kertoimen voi lyödä vain singlevetona 5-20 euron panoksella. Tarjous on voimassa myös kaikille in vanhoille asiakkaille.