Copa Américasta historiallisen maaliköyhät kisat – Luis Suárez illan epäonnensoturi

© Kuva: Getty Images

Nimekäs Uruguayn joukkue on pudonnut Copa Américasta. Uruguay taipui rankkarikisassa altavastaaja Perulle, joka jatkaa matkaansa välierävaiheeseen. Peru kohtaa välierissä naapurimaa Chilen. Toisessa välierässä kohtaavat Etelä-Amerikan jättiläiset Brasilia ja Argentiina.

Itse ottelussa ei maaleja nähty, vaan 0-0 -tilanteessa mentiin rankkarikisaan. Kymmenestä laukojasta yhdeksän onnistui, ja niinpä ensimmäisenä ampuneesta Luis Suárezista tuli ottelun antisankari. Barcelonan hyökkääjä epäonnistui ainoana omassa yrityksessään, kun maalivahti Pedro Gallese torjui hänen laukauksensa.

Copa Américan puolivälierät olivat erittäin vähämaaliset, sillä neljästä ottelusta kolme meni rankkarikisaan 0-0 -tilanteessa. Jatko-otteluita ei tasatilanteessa pelattu. Ainoat normaalin peliajan maalit on pudotuspeleissä tehnyt Argentiina, joka kukisti Venezuelan 2-0.

MisterChip-tilastopalvelun mukaan kyseessä on jalkapallohistorian ensimmäinen A-maajoukkueiden arvoturnaus, jonka puolivälierävaiheessa seitsemän joukkuetta kahdeksasta jää maaleitta ennen rankkarikisaa.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!