Espanjan hyökkääjä kiitti Sergio Ramosia hienosta eleestä: ”En edes kysynyt häneltä siitä”

© Kuva: Getty Images

Espanjan maajoukkueen kapteeni ja toppari Sergio Ramos teki maanantaina hienon eleen EM-karsintaottelussa Ruotsia vastaan, kun hän antoi rangaistuspotkuvastuun hyökkääjä Álvaro Moratalle, johon kohdistuneesta rikkeestä pilkku vihellettiinkin.

Espanja johti ottelua 1-0 Ramosin ampumalla pilkkumaalilla, kun Morata karkasi 85. minuutilla Ruotsin puolustukselta maalintekoon. Filip Helander yritti vielä viime hetkellä syöksyä väliin, mutta osui pelivälineen sijasta Moratan jalkoihin, ja pallo vietiin 11 metriin.

Ramos laukoo normaalisti Espanjan rangaistuspotkut, mutta hän antoi pallon Moratalle, joka vei La Rojan 2-0-johtoon. Vain hetkeä myöhemmin Mikel Oyarzabal viimeisteli loppulukemiksi 3-0.

Morata sanoi ottelun jälkeen yllättyneensä Ramosin teosta.

– En edes kysynyt häneltä siitä, koska Sergio haluaa aina tehdä mahdollisimman paljon maaleja, kommentoi Morata Goalin mukaan.

– Mutta hän teki uskomattoman eleen. Kiitos hänelle. Hän tietää, mitä ajattelen hänestä.

Espanja johtaa karsintalohko J:tä voitettuaan kaikki neljä otteluaan. Ruotsi on lohkossa toisena, viiden pisteen päässä Espanjasta. Sen kanssa tasapisteissä on Romania, ja perässä tulevat Norja, Malta ja Färsaaret.