© Kuva:

FC Inter – VPS: vaasalaiset sarjakärjen kimppuun

Veikkausliiga
FC Inter – VPS
Tiistai 25.06. klo 18:30

Tiistaina Turun Veritas Stadionilla mitataan Veikkausliigan kärjen ja häntäpään välinen tasoero. Sarjakärjessä porskuttava FC Inter isännöi maalieron turvin toiseksi viimeisenä viruvaa VPS:ää. Turkulaiset ovat ottelussa luonnollisesti suursuosikkeja, mutta pystyykö VPS haastamaan Interin, vai onko sillä mitään palaa tiistaina?

FC Inter on pelannut koko alkukauden pirteää futista. Joukkueen vahvuudet ovat hyökkäyspäässä, mutta puolustus voisi totuuden nimissä olla tiiviimpikin. Filip Valencic on maalipörssin kärkinimi, mutta mitenkään pelkästään slovenialaiskärjen tehojen varassa joukkue ei ole ollut. Ennen juhannusta joukkue kävi hakemassa pisteet 1-3 voitolla KPV:ltä Kokkolassa hyvän esityksen jälkeen. Interin loukkaantumistilanne on menossa koko ajan parempaan suuntaan.

VPS:n edellisestä Veikkausliiga-voitosta on kulunut jo kokonaista 9 kuukautta. Suomen Cupissa joukkue otti voittoja, mutta sarjakauden aikana tästä vireestä ei ole näkynyt jälkeäkään. Tällä hetkellä Petri Vuorisen joukkue taapertaa neljän ottelun tappioputkessa ja kokonaisen hyvän ottelun pelaaminen tuntuu olevan vaasalaisille lähes ylitsepääsemätön homma. Tällä hetkellä ongelmat lienevät kasaantuneet myös henkisellä puolella. Myös VPS:llä terveystilanne on paranemaan päin.

Vetosuositus

VPS kävi alkuvuonna pudottamassa Interin Suomen Cupista Turussa. Tällä kertaa on vaikea nähdä joukkueelle samanlaista menestystä. Vetosuositus lähtee Interin vähintään kahden maalin voitolle: Aasialainen tasoitus, FC Inter -1.5 maalia kertoimella 2,43.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Inter – VPS ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, FC Inter -1.5 maalia”. Jos FC Inter voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 243 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Inter voittaa yhdellä maalilla, ottelu päättyy tasan tai VPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.