Naisten MM-kisat
Hollanti – Japani
Tiistai 25.06. klo 22:00

Lähdetään vielä mukaan naisten MM-kisojen jatkopelien tunnelmaan. Valitettavasti nämä kisat tullaan muistamaan turnauksena, jonka VAR pilasi. Kentällä olevien oikeudenjakajien silmään ei luoteta enää pätkän vertaa ja erotuomarien rooli on olla sätkynukkena ja sylkykuppina. Otteluista häviää intensiteetti kun jokaista tilannetta kelaillaan minuuttitolkulla. Vaikka kukaan ei asiaa varmasti minulta kysykään, niin olen jyrkästi nykyisenkaltaista VARia vastaan. Sen käytölle pitäisi paaluttaa järkevät käytännöt, jotta se olisi avuksi pelien oikeudenmukaisissa ratkaisuissa. Nyt se on jarru ja systeemi toimii valtaosin epäjohdonmukaisesti.

Mutta mennäänpä illan peliin. Hollanti selvitti alkulohkon puhtaasti kolmella voitolla. Joukkue on ylöspäin luova ja aktiivinen. Puolustus on hieman virhealtis, mutta kokonaisuus on ehdottomasti positiivinen. Samanlaisella esityksellä joukkue on tiistaina solidi suosikki menemään jatkoon.

Japani selvisi jatkoon lohkostaan, mutta esitykset eivät millään tavalla ole vakuuttaneet. Joukkueelle oli helppo ennustaa vaikeuksia jo avausottelun jälkeen, kun se oli totaalisen tehoton Argentiinaa vastaan. Skotlannista onnistuttiin kairaamaan elintärkeä voitto, mutta Japanin yllä on kieltämättä iso kysymysmerkki ennen tiistain ottelua.

Vetosuositus

Nähdyillä peliesityksillä on pakko hypätä Hollannin kyytiin. Kerroin kattaa riskin mukavasti. Toivotaan, ettei VAR pilaa tätäkin ottelua – joka tapauksessa vetosuosituksena on Hollanti voittaa ottelun kertoimella 1,84.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Hollanti – Japani ja kohteeseen veto ”Hollanti voittaa ottelun”. Jos Hollanti voittaa ottelun, saat 184 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Japani voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]