Hollanti kahdeksan parhaan joukkoon viime hetken maalilla – MM-kisojen puolivälieräparit selvillä

© Kuva: Getty Images
Valioliigan eloonjäämiskamppailu Norwich - Bournemouth! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Hollanti voitti tiistaina Japanin 2-1 naisten MM-kisoissa ja liittyi viimeisenä joukkueena turnauksen kahdeksan parhaan joukkoon.

Hollanti siirtyi johtoon 17. minuutilla hallittuaan ottelua selkeästi. Lieke Martens ohjasi pallon kulmapotkusta taidokkaasti kantapäällään takakulmaan 1-0.

Japani oli tasoittaa vain hetkeä myöhemmin, mutta Yuika Sugasawan laukaus kimposi tolpasta ohi.

Aasialaisten tasoitus syntyi lopulta hieman ennen taukoa. Pallo pelattiin hienolla kuviolla rangaistusalueelle Yui Hasegawalle, joka pääsi nokikkain maalivahti Sari van Veenendaalin kanssa ja laukoi tarkasti sisään. 1-1.

Toisella puoliajalla Japani oli selkeästi niskan päällä, muttei saanut kaipaamaansa osumaa aikaiseksi. Hollannin hyökkäykset tyssäsivät usein kehnoon pitkään syöttöön.

Japani kävi jo todella lähellä 80. minuutilla, kun Hina Sugita latasi pallon voimalla ylärimaan. Seuraavassa tilanteessa van Veenendaal torjui Yūka Momikin tulisen kudin.

Hollanti oli pitkään pienessä pinteessä, mutta hieman ennen varsinaisen peliajan päättymistä joukkueelle vihellettiin pilkku, kun Vivianne Miedeman veto pysähtyi Saki Kumagain käteen. Tuomari vihelsi pallon välittömästi 11 metriin. Hän kuunteli vielä videotuomarien näkemyksen, muttei lähtenyt itse katsomaan tilannetta ruudulta. Lopulta pallon taakse asteli Martens, joka laukoi illan toisen maalinsa. 2-1.

Kisojen kahdeksan parasta joukkuetta ovat nyt selvillä. Puolivälierissä kohtaavat Norja ja Englanti, Ranska ja Yhdysvallat, Italia ja Hollanti sekä Saksa ja Ruotsi. Puolivälierät pelataan torstaina, perjantaina ja lauantaina.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigan eloonjäämiskamppailu Norwich - Bournemouth! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!