Hollantilaisvalmentaja haukkuu Lionel Messin ja Neymarin joukkuepelitaidot

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Entinen hollantilainen jalkapallovalmentaja Louis van Gaal ei pidä jalkapallon supertähtiin lukeutuvia Lionel Messiä ja Neymaria hyvinä joukkuepelaajina.

Keväällä 2016 Manchester Unitedista potkut saanut van Gaal ampui suoria kommentteja kaksikosta El Paísin haastattelussa.

– Katsokaa Barcaa. Kuinka monta Mestarien liigaa he ovat voittaneet pelaajan kanssa, ketä he väittävät maailman parhaaksi? Sama koskee Neymaria PSG:ssä. Montako kertaa he ovat voittaneet Mestarien liigan? Pidän Neymarista ja Messistä yksilöinä, mutta he eivät ole joukkuepelaajia, van Gaal sanoi.

Mestarien liigan Messi on voittanut Barcelonan kanssa neljä kertaa. Van Gaal ihmettelee, miksi edellisestä on vierähtänyt jo useampi vuosi. Messi ja Barcelona ovat juhlineet Mestarien liigan voittoa viimeksi keväällä 2015.

– Messin on kysyttävä itseltään, miksi Mestarien liigan voitosta on jo niin kauan. Hän on maailman paras pelaaja yksilönä. Hänen tilastonsa ovat uskomattomat, ja pidän hänestä paljon. Mutta miksi hänen kipparoimansa joukkue ei ole voittanut Euroopassa? van Gaal jatkoi.

Kaksikon on van Gaalin mielestä opeteltava pelaamaan joukkueelleen.

– Minulla ei ole mitään Neymaria vastaan. Hän on fantastinen pelaaja, mutta hän ei pelaa joukkueelleen. Jokaisen pelaajan pitäisi pelata joukkueelleen, myös Messin.

Man United -pesti jäi van Gaalin oman valmennusuran viimeiseksi. Hän ilmoitti tänä vuonna jääneensä eläkkeelle valmennushommista.

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!