Humoristit innostuivat Maurizio Sarrin Juventus-siirrosta – katso tästä parhaat meemit

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa rästipeli West Ham - Liverpool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Valmentajakaruselli pyörähti sunnuntaina oikein kunnon kierroksen, kun Chelsean Eurooppa-liigan voittoon luotsannut Maurizio Sarri siirtyi Juventukseen kolmen vuoden sopimuksella. 60-vuotiaalle italialaiselle Eurooppa-liigan voitto oli valmentajauran ensimmäinen titteli, mutta Serie A:ta kuluvan vuosikymmenen mielin määrin hallinneessa Juventuksessa rahkeita on varmasti reippaaseen lisämenestykseenkin.

Internetin vääräleuat ovat ottaneet välittömästi Sarrin nimityksestä ilon irti. Erityisen huomion on saanut valmentajan tunnettu tapa polttaa paljon tupakkaa, ja humoristit arvelevat tämän näkyvän jatkossa myös Juventuksen logossa.

Eräät muistuttavat myös kevään erikoisesta episodista, kun maalivahti Kepa Arrizabalaga kieltäytyi tulemasta Sarrin määräyksen vastaisesti vaihtoon ja sai valmentajan polttamaan päreensä. Erikoisella näytelmällä arveltiin heti tuoreeltaan olevan vaikutusta Sarrin auktoriteettiin Chelseassa.

Jokaisella valmentajalla on omat suosikkipelaajansa, ja joskus nämä seuraavat esimiestään uusiin seuroihin. Chelseassa kiirettä uskotaan tulevan Jorginholle, joka on ollut Sarrin ehdoton luottomies kahdessa seurassa, eikä ole sanottua, että uudelta Chelsea-luotsilta vastaavaa luottamusta löytyisi.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Valioliigassa rästipeli West Ham - Liverpool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!