Huuhkajat-huuma huipussaan, nopeat syövät hitaat – EM-karsintaottelu Italiaa vastaan jo loppuunvarattu

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen jalkapallomaajoukkue kiinnostaa. Lauantainen 2-0-voitto Bosnia-Hertsegovinasta johti siihen että Italia-ottelu varattiin loppuun. Tiistainen 2-0-vierasvoitto Liechtensteinista saattaa entisestään vielä vauhdittaa lipunmyyntiä myös Kreikka-otteluun.

Syyskuussa Suomella on kotonaan kaksi kivenkovaa ottelua, kun vastaan tulee Tampereen Ratinalla Kreikka ja Italia. Ensin Suomi kohtaa Kreikan torstaina 5.9. ja sen jälkeen vastaan tulee Italia sunnuntaina 8.9.

Italia-ottelu varattiin loppuun jo ennen vierasottelua Liechtensteinia vastaan. Kreikka-otteluun sen sijaan on vielä lippuja tarjolla, mutta nekin voivat mennä pian loppuun.

Suomi taistelee tiukasti EM-kisapaikasta, ja syyskuun ottelut voivat nousta kisapaikan kannalta elintärkeiksi. Huuhkajat kohtasi Italian vieraissa maaliskuussa, jolloin ottelu päättyi Italian 2-0-voittoon.

Sen sijaan Suomi kohtaa syyskuussa Kreikan ensimmäistä kertaa käynnissä olevissa EM-karsinnoissa, mutta viime syksyn Nations Leaguessa Suomi voitti kotonaan Kreikan 2-0 ja hävisi vieraissa 0-1.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.