Huuhkajat jo kahden maalin etumatkalle Liechtensteinissa! – 20-vuotias kärki teki ensimmäisen A-maajoukkuemaalinsa

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat johtavat EM-karsintaottelussaan vieraskentällä Liechtensteinia toisella jaksolla maalein 2-0.

Suomen avausmaalista vastasi tuttuun tapaan Teemu Pukki, joka pääsi avausjaksolla siirtämään maalin edestä vieraat maalin etumatkalle Robin Lodin esityöstä.

Huuhkajien toinen osuma näki päivänvalonsa toisen jakson ensimmäisillä minuuteilla. HJK-nuorukainen Lassi Lappalainen nousi komeasti laidaltaan, ohitti muutaman puolustajan ja löysi maalin eteen juosseen Benjamin Källmanin, joka iski kantapäällään A-maajoukkueuransa ensimmäisen maalin.

Tanskalaista Vendsysseliä seuratasolla edustavalle Källmanille käynnissä oleva Liechtenstein-ottelu on A-maajoukkueuran ensimmäinen avauskokoonpanossa. Hyökkääjä on pelannut kerran aiemmin uransa aikana A-maajoukkuepaidassa. A-maajoukkuedebyytti tapahtui tammikuussa 2018 Jordaniaa vastaan.