Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttämies Glen Kamara, joka siirtyi kesken viime kauden Skotlannin Valioliigassa Dundeesta Rangersiin, valmistautuu ensimmäisen täyteen kauteensa Glasgow’n suurseuran riveissä.

Kamara vakuutti Steven Gerrardin miehistössä kevään aikana. Hän esiintyi The Gersille 12 kertaa sarjapeleissä tehden yhden maalin.

– Pärjäsin viime kaudella varmaankin paremmin kuin oletin. Yritin päästä joukkueeseen mahdollisimman nopeasti sisälle ja onnistuinkin siinä. Toivottavasti pystyn jatkamaan samaa rataa, Kamara sanoi Rangers TV:n haastattelussa.

– Tarvitsin näytönpaikan ja sain sen. Nyt haluan näyttää kykyjäni vielä lisää.

Kamara pelasi kesäkuun alussa vakuuttavin ottein Suomen voitollisissa EM-karsintaotteluissa. 23-vuotias Arsenal-kasvatti on tullut ryminällä avauskokoonpanoon niin maa- kuin seurajoukkueessakin. Nyt hän on mukana ensimmäistä kertaa Rangersin kanssa harjoituskaudella.

– Kesä on mennyt mukavasti. Minulla oli kaksi maaottelua ja aikaa ottaa rennosti. Olen nyt valmis uuteen kauteen Rangersin kanssa. Ensimmäinen aamuni takaisin joukkueen kanssa oli paha. Juokseminen otti lujille. Minä odotan enemmän jalkapallon kanssa tehtäviä harjoituksia.

– Intensiteetti on täällä erilainen, mihin olen tottunut parin edelliskauden aikana. Siitä on varmasti apua läpi koko kauden.