IS: Italian pääsarjaseura teki tarjouksen HJK:n hyökkääjästä

© Kuva: Juha Tamminen

Italian pääsarjaseura Bologna on tehnyt Helsingin Jalkapalloklubille tarjouksen laitahyökkääjä Lassi Lappalaisesta, kertoo Ilta-Sanomat.

IS:n tietojen mukaan tarjous on noin puoli miljoonaa euroa. Lappalaisen, 20, ja HJK:n sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, jolloin Klubi saisi pelaajasta noin 300 000 euron kasvattajarahan.

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti ei halunnut kommentoida IS:lle, onko Lappalaisesta tehty tarjous, mutta hän sanoi, että siirtoikkunassa ”tapahtuu varmasti liikehdintää”.

IS:n tietojen mukaan Bolognan aikomuksena olisi mahdollisesti lainata Lappalainen ensin Major League Soccerin Montreal Impactiin, jonka taustalla häärivä liikemies Joey Saputo on myös Bolognan puheenjohtaja.

Tiettävästi Lappalainen on herättänyt kiinnostusta myös sveitsiläisessä Grasshoppersissa ja Italian toiselle sarjatasolle pudonneessa Chievossa.

Espoolaislähtöinen Lappalainen on edustanut HJK:ta vuodesta 2011 lähtien ja esiintynyt Klubin edustusjoukkueessa 46 ottelussa tehden niissä yhteensä viisi maalia ja antaen kolme maalisyöttöä. Kausilla 2017 ja 2018 hän pelasi lainalla Rovaniemen Palloseurassa, jossa hänelle kertyi 44 ottelua 15 osumaa 11 maalisyöttöä.

Tänä vuonna Huuhkajissa debytoinut Lappalainen on pelannut A-maajoukkuetasolla viisi ottelua.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.