Italia – Bosnia & Hertsegovina: Taivaansiniset iskussa

Euro 2020
Italia – Bosnia & Hertsegovina
Tiistai 11.06 klo 21:45

Tiistaina Huuhkajien lohkossa pelataan myös Italian ja Bosnia & Hertsegovinan välinen kamppailu. Roberto Mancini on saanut Italian loistokkaaseen iskuun. Joukkue on hyökkäykseltään todella iskukykyinen ja samalla puolustus pelaa todella tiiviisti. Bosnia joutuu Ratinassa kokemansa pettymyksen jälkeen mahdollisimman ikävään paikkaan Italian vieraaksi.

Tämä ottelurupeaman ensimmäisessä ottelussa Italia oli selkeästi Kreikkaa parempi ja toi tipsiemme seuraajille pelikassaan täytettä. Ensimmäisessä kolmessa ottelussa ei Italialle ole tehty maaliakaan, kun taas Azzurri on pöllyttänyt verkkoja peräti 11 kertaa. Joukkue on tällä hetkellä iso suosikki ketä tahansa lohkon joukkuetta vastaan ja vain lyhyt palautumisaika edellisen ottelun jälkeen on tällä hetkellä kysymysmerkki.

Bosnia väläytteli Suomea vastaan aika ajoin, mutta yritteliäs ja hurmiossa kotiyleisönsä edessä pelannut Huuhkajat otti lopulta ansaitun voiton. Nuo pisteet ovat vielä arvossaan, kun kisojen toista jatkopaikkaa jaetaan – Italian odotan selviytyvän kisoihin selkeästi. Bosnialla on tällä hetkellä hieman haasteita kokoonpanonsa kanssa, mikä suosii vielä isäntiä.

Vetosuositus

Italia on ollut niin kokonaisvaltainen, että useamman maalin voitto on hyvinkin mahdollinen. Otetaan vetomuoto, jolla lunastetaan jos voittomarginaali on vähintään kaksi maalia. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, Italia -1.5 kertoimella 1,95.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Italia – Bosnia & Hertsegovina ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Italia -1.5 kertoimella 1,95”. Jos Italia voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Italia voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Bosnia & Hertsegovina voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.