© Kuva:

Japani – Chile: nuoruus vastaan kokemus

Copa America
Japani – Chile
Tiistai 18.06 klo 02:00

Copa American toinen kutsujoukkue Japani avaa kisat Chileä vastaan. Japani ei ole valinnut vahvinta mahdollista joukkuetta turnaukseen, sillä Copa America toimii heille lähinnä valmistavana turnauksena ensi vuoden Olympialaisiin. Niinpä vastakkain tässä ottelussa ovat Japanin nuoruus ja Chilen kokemus. Tämänkin ottelun pääset seuraamaan Unibet TV:n suorasta striimistä.

Japani sai 20 vuoden tauon jälkeen kutsun Copa Americaan. Joukkueella on takana mukava vuosi, sillä MM-kisoissa se pääsi 16 parhaan joukkoon ja Asian Cupissa loppuotteluun asti. Japanilla on jalkeilla Copassa todella nuori joukkue – vain kolme pelaajaa on yli 25-vuotiaita. Niinpä kokemattomuus voi paistaa läpi joukkueen otteissa. Japanin valintaruletti vaikuttaa jopa hieman hassulta, sillä valmistavissa otteluissa oli mukana pelaajia, jotka eivät ole turnausjoukkueessa ollenkaan.

Chile on puolustava mestari, mutta tällä hetkellä joukkue ei ole aivan vahvimmillaan. Joukkue on todella nimekäs ja vahvakin, mutta totuus on, etteivät joukkueen tähdet ole enää nuoria poikia. Tasoeroa Japanin nuorisojoukkueeseen on silti kosolti ja Chile saattaa pyörittää nuoret japanilaiset isoinkin lukemin, jos oikein innostuvat.

Vetosuositus

Ottelu ei ole helpoin mahdollinen arvioitava, mutta lähdetään mukaan Chilen suurempiin voittoihin. Jos Chile saa otteluun lentävän lähdön, voivat lukemat revetä isoiksikin. Siksi tähän otetaan Chilen vähintään kahden maalin voittoa – vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Chile -1.5 maalia kertoimella 2,38.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Japani – Chile ja kohteeseen veto  Aasialainen tasoitus, Chile -1.5 maalia. Jos Chile voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 238 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Chile voittaa yhdellä maalilla, ottelu päättyy tasan tai Japani voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.