Copa Américassa pelattiin torstain ja perjantain välisenä yönä yksi ottelu. Kamppailun ennakkosuosikki Uruguay jäi 2-2-tasapeliin Japania vastaan.

Kyseessä on ehdottomasti jo pieni yllätys, mutta suurempikin yllätys oli lähellä, sillä Japani johti ottelua kahteen otteeseen. Uruguay kuitenkin kiri rinnalle molemmilla kerroilla.

Koji Miyoshi vastasi avaismaalista 25. peliminuutilla, mutta Luis Suárez onnistui rangaistuspotkusta vain seitsemän minuuttia myöhemmin. Toisen kerran Japani tarrasi voittoon kiinni 59. minuutilla, kun asialla oli jälleen Miyoshi. Tälläkin kertaa johto kesti vain seitsemän minuuttia, kun Atlético Madrid -puolustaja José María Giménez puski taululle 2-2-loppulukemat kulmapotkusta.

C-lohkon toiset joukkueet Chile ja Ecuador kohtaavat toisen kierroksen ottelussaan ensi yönä. Uruguay johtaa lohkoa neljällä pisteellä, Chilellä on alla kolme, Japanilla yksi ja Ecuadorin saldo on ainakin toistaiseksi avaamatta.