Kolumbia – Qatar: kutsuvieraat vailla paineita

Copa America
Kolumbia – Qatar
Torstai 20.06 klo 00:30

Sekä Kolumbia että Qatar aloittivat Copa American hyvällä sykkeellä: Kolumbia kaatoi tärkeässä avausottelussa Argentiinan 2-0, kun taas Qatar puolestaan nousi hienosti tappioasemasta 2-2 tasapeliin Paraguayta vastaan. Molemmat voivat siis edetä toiseen otteluunsa vailla paineita. Mitä tämä sitten taas tarkoittaa käytännössä?

Kolumbia sinetöi asemansa eräänä Copan ennakkosuosikeista lyömällä Argentiinan. Kolumbia oli kiistatta parempi ensimmäisellä puoliajalla, mutta tauon jälkeen Argentiinalla oli omat mahdollisuutensa saada maalitilinsä auki. Argentiina näytti kuitenkin hermostuneelta ja Kolumbia ansaitsi voittonsa. Kolumbian hyökkäystyöskentely on murhaavalla tasolla, mutta alaspäin joukkue ei aivan täysin vakuuttanut. Ennakkoluulottomasti ja paineitta vastaan tuleva Qatar voi aiheuttaa vastaiskuillaan yllätyksiä kolumbialaisille.

Qatar ei avausottelussaan suotta puristellut ja nousu tasoihin Paraguayta vastaan oli komea. Qatar ei tasollisesti ole samalla suorallakaan Kolumbian kanssa, mutta yhtenäisyydellä ja hyvällä hengellä on ennenkin menty pitkälle. Siksi ei olisi suurikaan järkytys, jos Qatar saisi omat tilaisuutensa voimansa tunnossa operoivaa Los Cafeterosia vastaan.

Vetosuositus

Over voisi olla hyvä perusvalinta tälle ottelulle, mutta annan vielä hieman rohkeamman suosituksen. Kolumbian maaliodotusarvo on korkea, mutta en usko Qatarinkaan välttämättä jäävän tässä nollille. Joukkue on ennakkoluuloton ja saa mahdollisuuksia pelin aikana. Vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 2,30.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Kolumbia – Qatar ja kohteeseen veto Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat joukkueet eivät tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.