Lehti: Cristiano Ronaldoa raiskauksesta syyttänyt nainen on luopunut syytteistä

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippumatsi Napoli - Barcelona! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Portugalin maajoukkueen ja Juventuksen hyökkääjää Cristiano Ronaldoa raiskauksesta syyttänyt nainen on luopunut syytteistä, kertoo Bloomberg.

34-vuotias yhdysvaltalaisnainen Kathryn Mayorga syytti Ronaldon raiskanneen hänet vuoden 2009 kesäkuussa hotellissa Las Vegasissa. Bloombergin mukaan syytteistä on luovuttu ja asiakirjat on toimitettu Nevadan osavaltion oikeusistuimeen Las Vegasissa viime kuussa.

Asiakirjoista ei käy ilmi, ovatko osapuolet tehneet sopimuksen mahdollisista vahingonkorvauksista.

Mayorgan mukaan hänelle maksettiin 375 000 dollaria, jotta hän vaikenisi tapauksesta. Ronaldon asianajajien mukaan maksu ei tarkoittanut syyllisyyden tunnustamista.

Mayorga nosti syytteen Ronaldoa vastaan viime syksynä. New York Times uutisoi tammikuussa, että Las Vegasin poliisi oli pyytänyt Ronaldon dna-näytteen saamista Italian viranomaisilta.

Ronaldo on kiistänyt syyllisyytensä. Hän ei kiistä seksiä Mayorgan kanssa, mutta hänen mukaansa kummatkin halusivat sitä.

New York Times kertoi maaliskuussa, että Juventus ei osallistu tänä kesänä International Champions Cup -harjoitusturnaukseen Yhdysvalloissa siltä varalta, että Ronaldoa ei pidätettäisi raiskaustutkinnan takia.

Bloomberg ei ole tavoittanut Ronaldon tai Mayorgan asianajajia kommentoimaan syytteistä luopumista. Myöskään Las Vegasin poliisia ei ole vielä tavoitettu kommentoimaan tutkintaa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestarien liigassa huippumatsi Napoli - Barcelona! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!