Lehti: Gianluigi Buffon harkitsee kotiinpaluuta – ympyrä sulkeutumassa?

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Legendamaalivahti Gianluigi Buffon harkitsee palaavansa Parmaan, jossa hän aloitti ammattilaisuransa vuonna 1995, kertoo La Gazzetta dello Sport.

Italialaistorjuja Buffon, 41, jätti viime kesänä Juventuksen 17 vuoden jälkeen ja siirtyi Paris Saint-Germainiin. PSG ilmoitti kuitenkin aiemmin tällä viikolla, että Buffon ei jatka seurassa enää ensi kaudella.

Hän pelasi PSG:ssä tällä kaudella 25 ottelua ja oli mukana voittamassa Ranskan pääsarjan Ligue 1:n mestaruutta.

Buffon liittyi Parman riveihin jo 13-vuotiaana ja debytoi seuran edustusjoukkueessa 17-vuotiaana. Hän pelasi viiden kauden aikana Parmassa 220 ottelua, joissa hän piti yhteensä 85 nollapeliä ennen siirtoaan Juventukseen.

Sky Sport Italian mukaan Barcelona on kiinnostunut pestaamaan Buffonin tänä kesänä, mutta Espanjassa hän joutuisi rotaatiovahdin rooliin. Barcelonassa ehdoton ykköstorjuja on Saksan maajoukkuevahti Marc-André ter Stegen.

Gazzetta kertoo, että Parma ja Buffon eivät ole vielä käynnistäneet neuvotteluja, mutta kumpikin osapuoli on kiinnostunut tekemään sopimuksen.

Parma tuli päättyneellä sarjakaudella Italian Serie A:ssa 14. sijalle.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!
Edellinen artikkeliKuka Edin? Huuhkajien puolustus piti Bosnian tähtihyökkääjän pihdeissään – ”Mä oon saakelin ylpee äijistä!”
Seuraava artikkeliHuippukuntoinen Cristiano Ronaldo kehuu Portugalin finaalivastustajaa: ”Hollanti on loistava joukkue”