Liverpoolin kapteeni kiittää mestaruudesta Jürgen Kloppia: ”Tämä olisi ollut mahdotonta ilman häntä”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp toi viimein seuralle pokaalin hänen joukkueen voitettua lauantaina Mestarien liigan loppuottelussa Tottenhamin 2-0.

Mohamed Salah vei Liverpoolin johtoon jo toisella peliminuutilla rangaistuspotkusta ja Divock Origi latasi loppulukemat taululle 87. minuutilla. (Lue otteluraportti)

Klopp pääsi nostamaan ensimmäistä pystiään Liverpoolin managerina. Hän saapui seuraan vuonna 2015, ja ennen lauantaita hän oli johdattanut joukkueensa kolmeen loppuotteluun, muttei vielä yhteenkään mestaruuteen.

Liverpool kävi lähellä myös tämän kauden Valioliigassa, jääden mestaruutensa uusineesta Manchester Citystä vain pisteen päähän. Kloppista tuli Mestarien liigan voittaja kahden kilpailussa hävityn loppuottelun jälkeen.

– Oletteko ikinä nähneet tällaista joukkuetta, joka taistelee tankki tyhjänä? Olen niin iloinen poikien (pelaajien), kaikkien näiden ihmisten (kannattajien) ja perheeni puolesta. He kärsivät minun puolestani, he ansaitsevat tämän enemmän kuin kukaan muu, kommentoi Klopp ottelun jälkeen BT Sportille.

Hän sanoi, että hänen pokaalijahtiinsa ”meni hetki”.

– Se (mestaruus) on tärkeä meidän kehityksellemme. Tämä auttaa paljon, nyt voimme jatkaa. Seuran omistajat eivät ikinä painostaneet meitä.

Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson kiitteli Kloppia saavutuksesta.

– Tämä olisi ollut mahdotonta ilman häntä. Kauden aikana tulee vaikeita hetkiä, mutta hän on tehnyt uskomatonta työtä tultuaan seuraan, sanoi Henderson BBC:n mukaan.

– Joukkue on niin yhtenäinen, hän on luonut erityisen pukukopin. Kaikki kehut kuuluvat managerille. Olen niin ylpeä, kun saan olla osa tätä jalkapalloseuraa, ja tämän voittaminen sille (seuralle) on todella erityistä minulle.

– Tämä on elämäni paras hetki. Tästä olen unelmoinut lapsesta asti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.