Madridissa täysi hulina päällä Mestarien liigan finaalin alla – kannattajat juhlivat ja tunnelmoivat yhdessä

© Kuva: Getty Images
Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Euroopan seurajoukkuekausi huipentuu tänään lauantaina Espanjan Madridissa, jossa Tottenham ja Liverpool mittelöivät Mestarien liigan mestaruudesta Wanda Metropolitanolla.

Ovet stadionille aukesivat noin kolme tuntia ennen aloitusvihellystä, ja Uefan verkkosivujen mukaan useat kannattajat ilmaantuivat heti katsomoon etsimään paikkojaan ja laittamaan lippuja ja plakaateja paikalleen. Peli vihelletään käyntiin kello 22.00.

Kuhinaa on riittänyt myös Madridin kaduilla. Joukkueiden kannattajia on ilmaantunut hyvissä ajoin fiilistelemään karnevaalitunnelmaa ennen illan trilleriä.

Erityisessä suosiossa tuntui olevan ainakin Liverpoolin paitaan sonnustautunut mies, joka näyttää aivan joukkueen managerilta Jürgen Kloppilta.

Tottenhamin ja Liverpoolin kannattajat virittelivät äänihuuliaan yhdessä aiemmin tänään.

Paikan päältä raportoiva ranskalaistoimittaja pääsi osaksi juhlallisuuksia, kun Liverpoolin kannattaja nosti hänet olkapäilleen.

Liverpoolin ja Suomen A-maajoukkueen topparilegenda Sami Hyypiä veikkasi perjantaina, miten peli päättyy. Myös Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva on matkustanut Wanda Metropolitanolle seuraamaan ottelua.

Madridiin matkustaneet Liverpoolin kannattajat auttoivat toisiaan, kun jano yllätti toisessa autossa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!