Manchester City on avaamassa pelinsä kesän siirtomarkkinoilla todella näyttävästi, sillä vahvojen lähteiden mukaan Valioliigan mestari on aikeissa vahvistaa keskikenttäänsä Espanjan maajoukkuepelaaja Rodrigolla.

Muun muassa Sky Sportsille ja Guardianille kirjoittava Fabrizio Romano kertoo, että City on vahvistanut maksavansa sunnuntaina 23 vuotta täyttävän Rodrin sopimuksen ulosostohinnan. Näin siirtosummaksi muodostuu hulppeat 70 miljoonaa euroa.

Nyt pelaaja ja City neuvottelevat sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta kaikki viittaa siihen, että siirto viedään maaliin pian.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Manchester City have just confirmed to Atlético Madrid they’re going to pay the release clause for Rodri. Final price: €70M. The player is discussing his contract now. 🔵🔜 #transfers #MCFC #Atleti #ManCity #Rodri
his replacement has been signed, done deal. And more details here ➡️ instagram.com/p/By2N8A_oN1W/… #transfers #mcfc #mancity #atleti

Rodrigon korvaajaksi Atlético Madrid on hankkimassa naapurileirin Realista Marcos Llorenten. Rahallisesti Atlético tekee vaihdoksessa voittoa, sillä Llorenten siirtosumma on tiettävästi 40 miljoonaa euroa.

Rodrigo on Atléticon oma kasvatti, joka vietti kuitenkin vuodet 2013-2018 Villarrealissa. Hän palasi Atléticoon vuosi sitten 20 miljoonalla eurolla, ja kohosi välittömästi joukkueen avainpelaajaksi. Seuraavaksi nuori espanjalainen matkannee siis näillä näkymin Pep Guardiolan jalostettavaksi.

Rodrigosta ovat olleet kiinnostuneita myös muun muassa Bayern München, Manchester United ja PSG.