Mestarien liigan juhlissa kadonnut Liverpool-fani olikin pidätetty – kirjautui putkaan väärällä nimellä

© Kuva: Getty Images

Madridissa Mestarien liigan finaalin jälkeen kadonnut Liverpool-kannattaja on löytynyt. Espanjan poliisi vahvistaa 23-vuotiaan Macauley Negusin olleen pidätettynä huostassa.

Negus oli perheensä kanssa Madridissa seuraamassa Liverpoolin ja Tottenhamin välistä Mestarien liigan finaalia. Nuorukainen katosi perheensä luota, mun Liverpoolin mestaruusjuhlat alkoivat.

Panikkiin ajautunut perhe ilmoitti Negusin kadonneeksi. Mies oli ajanut isänsä kanssa Madridiin aistimaan ilmapiiriä fanialueella ennen peliä. Heidän oli tarkoitus ajaa sunnuntaina takaisin.

Negusin sukulaiset olivat ottaneet toisena etsintäpäivänä yhteyttä jokaiseen kaupungin sairaalaan ja poliisiasemaan.

Espanjan poliisin mukaan mies löydettiin kahdelta aamuyöstä puolialastomana Madridin keskustasta Goyan kadulta.

Kahden poliisin partio yritti autta humalassa ollutta Negusia, mutta hän alkoi potkia ja lyödä viranomaisia. Poliisit saivat tilanteessa lieviä vammoja.

Kun Negus pidätettiin pahoinpitelystä, hän oli niin kovassa humalatilassa, ettei oikeita henkilötietoja voitu antaa. Liverpool-kannattajaa pidettiin huostassa Salamancan alueen poliisiasemalla.

Poliisin tiedotteen mukaan asema oli saanut katoamisilmoituksen. Negusin sekava tila ja väärän nimen antaminen kuitenkin sekoittivat viranomaisten pään.

– Hän kirjautui sisään Mac Kullenina. Sen nimen hän antoi, poliisi kommentoi.

Negus joutui maanantaina oikeuden eteen riehumisestaan. Kuulustelu tehtiin yksityisesti ja hänen odotetaan pääsevän vapaaksi takuita vastaan tutkinnan ollessa kesken.

Negus syyllistyi poliisien herjaamiseen ja pahoinpitelyyn. Espanjan laissa kyseisestä rikoksesta voidaan tuomita yhdestä neljään vuoteen vankeutta. Ensikertalaiset selviävät yleensä kahdella vuodella tai lievemmällä tuomiolla.

Negusin Ashley-veli lentänyt Madridiin etsimään kadonnutta veljeään. Perhe on kiitollinen, että hänet löydettiin turvassa.

– Haluan kiittää kaikkia perhettämme raskaana aikana auttaneita. Olemme nyt löytäneet Macauleyn, Ashley Negus twiittasi.

Lähde: Mirror


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.