Miljoonien suomalaissiirto lähestyy – FC Kööpenhamina vahvisti neuvottelut Huuhkaja-vahdista: ”Pallo on heillä”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Kööpenhaminan päävalmentaja Ståle Solbakken vahvisti Jesse Jorosen neuvottelut siirrosta Serie A -seura Bresciaan. Solbakken kuitenkin totesi pallon olevan tällä hetkellä Brescialla.

Joroselle viime kausi oli ensimmäinen Kööpenhaminan riveissä. Kausi sujui erinomaisesti, ja Joronen pelasi mestaruuden voittaneen Kööpenhaminan ykkösvahtina. Huhut ovat vieneet Jorosta jo uusien haasteiden pariin, kun Brescia on ollut kiinnostunut suomalaisesta.

Tanskalaisen Ekstrabladetin mukaan Jorosen siirtosumma saattaisi nousta jopa viiteen miljoonaan euroon. Italialaistoimittaja Gianluca Marzio kertoi jo aiemmin, että siirrosta päästäisiin sopuun tiistaina ja keskiviikkona olisi jo lääkärintarkastus.

Tiistaina Kööpenhaminan päävalmentaja Solbakken kertoi kuitenkin oman näkemyksensä asiasta.

– Tilanne on hyvin selkeä. Brescia on lähestynyt meitä tarjouksella, jota emme hyväksyneet. Asia ei ole vielä edennyt pidemmälle, Solbakken kertoi tanskalaiselle bold.dk-sivustolle.

Lisäksi ranskalaisen Guingampin päävalmentaja kertoi, että heidän maalivahtinsa Karl-Johan Johnsson olisi matkalla Kööpenhaminaan. Solbakken vahvisti tämän ja kertoi, että Johnsson on heille tuttu pelaaja ja että seura on lähestynyt Guingampia siirron suhteen, mikäli Joronen siirtyisi pois.

Brescian kanssa neuvottelut Jorosesta ovat edenneet hyvin.

– Keskusteluyhteys on hyvä. Pallo on kuitenkin heillä. Aikaraja on tietysti olemassa, ja se lähestyy. Mutta korostan, että pallo on heillä, ei meillä, Solbakken kommentoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.