Nappaako Suomi kolmannen peräkkäisen voiton EM-karsinnoissa? Vastassa selvä altavastaaja – ”Ei missään nimessä voida aliarvioida”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen jalkapallomaajoukkue on ottanut kaksi peräkkäistä voittoa EM-karsinnoissa. Ensin kaatui Armenia vieraissa, viime lauantaina Bosnia-Hertsegovina Tampereella. Molemmat ottelut päättyivät Suomen 2-0-voittoihin.

Suomi on kolmen ottelun jälkeen toisena EM-karsintojen J-lohkossa. Futiksen suurmaa Italia koreilee puhtaalla pelillä lohkokärkenä.

Tiistaina Suomen ottelut jatkuvat vieraissa Liechtensteinia vastaan. Joukkue on hävinnyt kaikki kolme karsintapeliään tyrmäävän huonolla maalierolla 0-11. Lauantaina joukkue hävisi vieraskentällä Armenialle 0-3.

Suomen puolustaja Jukka Raitala lähtee otteluun nöyränä, vaikka uskoo Suomen olevan tulevaa vastustajaa taidokkaampi ryhmä.

– Ei missään nimessä voida aliarvioida Liechtensteinia. Minusta tuntuu, että ainoa tapa millä oikeastaan voimme epäonnistua on se, että kuvittelemme pelin olevan pelattu ennen kuin sen onkaan pelattu. Meidän täytyy voittaa se joukkue. Tiedän, että olemme parempi joukkue, mutta sen täytyy näkyä ensimmäisestä minuutista lähtien, Raitala sanoi Suplan Week of Football -podcastissa -podcastissa.

Hän ei kuitenkaan jaksa uskoa, että Suomi sortuisi ylimielisyyteen.

– Kun mietin tuloksia ja tätä joukkuetta viimeisen parin vuoden aikana, niin en näe mitään syytä, miksi lähtisimme takki auki siihen peliin.

Suomen EM-karsintapelit jatkuvat tiistaina 11.6. vieraspelillä Liechtensteinia vastaan. Klo 21.45 Suomen alkavaa ottelu näkyy Viasat Jalkapallo -kanavalla, suoratoistopalvelu Viaplayssa ja Viafreessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.