Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen on joutunut tekemään jälleen kaksi muutosta ryhmäänsä tuleviin otteluihin Pohjois-Makedoniaa ja Ruotsia vastaan.

Viikonloppuna sivuun jäivät Kokkolan Pallo-Veikkojen toppari Juhani Pikkarainen ja Helsingin Jalkapalloklubin (lainalla tanskalaisesta Midtjyllandista) keskikenttäpelaaja Kaan Kairinen.

Aiemmin viime viikolla joukkueesta jäi sivuun myös belgialaisen Zulte Waregemin laitahyökkääjä Mikael Soisalo. Tanskalaisen Vendsysselin (lainalla FC Interistä) hyökkääjä Benjamin Källman taas nostettiin A-maajoukkueeseen EM-karsintaotteluihin Bosnia-Hertsegovinaa ja Liechtensteinia vastaan.

Soisalon ja Källmanin korvasivat FC Interin keskikenttäpelaaja Niilo Mäenpää ja FC Lahden keskikenttäpelaaja Eemeli Virta.

Pikkaraisen ja Kairisen tilalle nimettiin Seinäjoen Jalkapallokerhon toppari Ville Tikkanen ja skotlantilaisen Aberdeenin laitapuolustaja ja keskikenttäpelaaja Miko Virtanen.

Alkuperäisessä ryhmässä olisivat olleet myös saksalaisen Hamburger SV:n keskikenttäpelaaja Anssi Suhonen ja englantilaisen Brentfordin hyökkääjä Marcus Forss.

Suhonen jäi maaotteluista pois, koska HSV:n seurajohto kielsi reissun. Forss jättäytyi pois omasta tahdostaan väsymykseen vedoten, mitä päävalmentaja Malinen kommentoi kriittiseen sävyyn.

Pikkuhuuhkajat kohtaa Pohjois-Makedonian torstaina 6. kesäkuuta Slovakiassa ja seuraavana tiistaina, 11. kesäkuuta, Ruotsin Lappeenrannassa. Voit katsoa Suomen joukkueen täältä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
U21-maajoukkueeseen on jouduttu tekemään kaksi muutosta lisää. Sivuun ovat jääneet Kaan Kairinen ja Juhani Pikkarainen. Tilalle on nimetty Miko Virtanen ja Ville Tikkanen. Katso koko joukkue ja tietoa tulevista peleistä ➡️ palloliitto.fi/jalkapallouuti… #Pikkuhuuhkajat