Naisten Mestarien liigan karsintalohkot arvottiin perjantaina Sveitsin Nyonissa. Suomea kilpailussa edustaa Naisten Liigan hallitseva mestari PK-35 Vantaa.

PK-35: kohtaa karsintalohkossaan virolaisen FC Floran, färsaarelaisen EBS/Skalan ja kazakstanilaisen BIIK Kazygurtin. Karsintaturnaus pelataan 7. – 13. elokuuta Viron Tallinnassa.

Jokaisen karsintalohkon voittaja etenee karsintojen pudotuspelivaiheeseen, jossa on mukana 32 joukkuetta.

– Pelipaikkana Tallinna on meille tietysti äärettömän hyvä. Se on tuttu paikka ja matkustamisen kannalta todella helppo. Se takaa meille hyvät lähtökohdat turnaukseen, kommentoi PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen seuran tiedotteessa.

– Myös lohkon joukkueiden osalta arpa oli aika toivotunlainen. Mukana on totta kai yksi todella kova joukkue (BIIK Kazygurt), mutta uskomme mahdollisuuksiimme. Selkeä tavoitteemme on edetä seuraavalle kierrokselle. Helppoa se ei ole, sillä jatkoon mennäkseen pitää hoitaa kaikki pelit kunnialla.

– Lähtökohtaisesti olemme kahdessa ottelussa suosikkeja ja BIIK Kazygurtia vastaan altavastaajia, mutta pelit ratkaistaan aina kentällä.

PK-35 Vantaa pelaa tällä kaudella Mestarien liigan lisäksi Naisten Ykkösessä, koska se jäi ilman liigalisenssiä.

UEFA Women’s Champions League

@UWCL

UEFA Women’s Champions League

@UWCL
#UWCL qualifying round draw (7-13 August, group winners to round of 32)

Group 5: ŽFK Spartak (SRB), Ferencváros (HUN), Slovan Bratislava (SVK, hosts), Agarista - SS Anenii Noi (MDA)
#UWCL qualifying round draw (7-13 August, group winners to round of 32)

Group 6: BIIK-Kazygurt (KAZ), PK-35 Vantaa (FIN), Flora Tallinn (EST, hosts), EBS/Skála (FRO)