© Kuva:

Portugali – Hollanti: lepoetu ratkaisee?

UEFA Nations League
Portugali – Hollanti
Sunnuntai 09.06 klo 21:45

UEFA Nations Leaguen finaali pelataan sunnuntai-iltana Portugalin ja Hollannin välillä. Ottelussa kruunataan tämän turnauksen ensimmäinen voittaja ja Portugalille on osunut otteluun kotietu, sillä matsi pelataan Portossa. Joukkueiden loppuottelupaikat ratkottiin viikolla vaihtelevien esitysten jälkeen.

Portugali ei joukkueena erityisesti loistanut Sveitsiä vastaan, mutta Cristiano Ronaldon huikeat suoritukset ja hattutemppu siivittivät joukkueen välierävoittoon. Portugalin taival UEFA Nations Leaguessa on ollut hyvä, sillä joukkueella ei ole yhtään tappiota koko kisassa. Myös Hollantia vastaan se on ansaittu suosikki finaalissa.

Hollanti pelasi tasaisen välieräottelun Englantia vastaan ja ratkaisi finaalipaikan vasta jatkoajalla. Jatkoajan lisäksi joukkue joutuu antamaan hieman etua Portugalille levon muodossa, sillä se pelasi välieränsä päivää myöhemmin kuin Portugal. Viimeksi joukkueiden kohdatessa Hollanti oli parempi, mutta tällä kertaa odotan toisenlaista tulosta.

Vetosuositus

Lepoetu on näissä kahinoissa joskus iso etu. Portugali hyötyy siitä jopa kohtuuttomassa määrin tällä erää ja se on tämän vedon pääasiallinen motivaattori. Vetosuositus on Portugali voittaa ottelun kertoimella 2,48.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Portugali – Hollanti ja kohteeseen veto ”Portugali voittaa ottelun”. Jos Portugali voittaa ottelun, saat 248 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Hollanti voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.