Qatar – Argentiina: jatkuuko rämpiminen?

Copa America
Qatar – Argentiina
Sunnuntai 23.06 klo 22:00

Argentiinan Copa Americasta on tullut tuskien taival – joukkue on kahden pelatun ottelun jälkeen lohkojumbona ja sen pitäisi voittaa kutsuvieraana turnauksessa pelaava Qatar, jotta se pystyisi pelastamaan Copan siedettävälle tasolle jatkopaikan myötä. Jatkuuko rämpiminen myös Qataria vastaan? Muistathan, että Copa Americaa seuraat vaivattomasti TV:n striimistä.

Argentiinan surkeus jatkui torstaina, kun se pelasi tasapelin Paraguayta vastaan. Kahdessa pelissä joukkue on saanut vain yhden maalin aikaan, ja sekin tehtiin rankkarista. Puolustuspelikään ei ole ollut missään vaiheessa vakuuttavaa. Lionel Scalonin joukkue tarvitsisi totaalisen tasonnoston, jotta Qatar kaatuisi ja joukkue kuittaisi vielä jatkopaikan.

Qatar on ollut positiivinen yllätys turnauksessa. Se otti Paraguaylta pisteen ja sinnitteli Kolumbiaa vastaan aina 86. minuutille asti. Joukkue on osoittautunut sen verran tasokkaaksi, ettei nimivahva Argentiinakaan aivan kumartamalla pisteitä siltä ota. Qatar pystyy paineettomana joukkueena varmasti kiusaamaan ennakkosuosikkeja ja Qatarin venymiseen liittyy myös vetoidea.

Vetosuositus

Argentiina on hinnoiteltu tässä ottelussa jättisuosikiksi, mutta sen tämänhetkinen kriisi on saavuttanut sellaiset mittasuhteet, että vastapeli nousee ideaksi. Vetosuosituksena on Aasialainen tasoitus, Qatar +1,5 maalia kertoimella 2,05. Veto on siis voitollinen, jos Qatar häviää korkeintaan maalilla tai ottaa ottelusta pisteitä.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Qatar – Argentiina ja kohteeseen veto Aasialainen tasoitus, Qatar +1,5 maalia. Jos Qatar häviää korkeintaan maalilla, ottelu päättyy tasan tai Qatar voittaa, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Qatar häviää vähintään kahdella maalilla, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.