Real Madrid saattaa törmätä sääntöpykälään – myytävä pelaajia jopa 300 miljoonan euron arvosta kesällä

© Kuva: Getty Images

Real Madrid saattaa törmätä Uefan FFP-sääntöihin eli reilun taloudellisen pelin rajoituksiin.

Real Madrid on ehtinyt törsätä tämän kesän aikana pelaajahankintoihin jo 250 miljoonaa euroa. Se on hankkinut riveihinsä Rodrygo Goesin 45 miljoonalla, Eder Militaon 50 miljoonalla, Luka Jovicin 60 miljoonalla ja Eden Hazardin 100 miljoonalla eurolla. Lisäksi Hazardin siirtokorvaus voi nousta 50 miljoonalla erilaisten bonusten kautta.

Real Madrid on kuitenkin vielä markkinoilla. AS:n mukaan seura on tekemässä siirron Ferland Mendyn hankkimiseksi. Lisäksi päävalmentaja Zinedine Zidane haluaa riveihinsä joko Tottenhamin Christian Eriksenin tai Manchester Unitedin Paul Pogban.

Nämä kaksi siirtoa voisivat nostattaa kesällä palaneen summan jopa 400 miljoonaan euroon. Tämä tarkoittaisi sitä, että seuran on myös myytävä pelaajia, jotta se täyttää Uefan FFP-säännön. AS:n mukaan pelaajasiirroista tulisi kerryttää vähintään 300 miljoonaa euroa säännön täyttämiseksi.

Real Madrid on lehden mukaan toiveikas, että suurin osa summasta täyttyisi James Rodriguezin, Gareth Balen ja Mateo Kovacicin myymisellä. Lisäksi Hollannissa Vitessessä vakuuttanut Martin Ödegaard on herättänyt kiinnostusta Ajaxissa. Myös espanjalaistaituri Iscon tulevaisuus seurassa on vaakalaudalla.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.