Rock-dinosaurus esiintyy Sergio Ramosin häissä – keikkapalkkiona miljoona euroa

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Ulkomaalaiset jalkapalloilijat ja kesähäät. Tuttu yhtälö jo pelkästään siitä syystä, että kesken kauden häille on vaikeampaa löytää otollista aikaa. Ja kun huippujalkapalloilijoista puhutaan, ovat häät tietysti samalla myös suuri seurapiiritapahtuma.

Lauantaina alttarille astelee yksi kaikkein suurimmista tähdistä, Real Madridin ja Espanjan kapteeni Sergio Ramos. Ramosin ja espanjalaisen TV-juontajan ja näyttelijän Pilar Rubion häitä tanssitaan Sevillassa. Ramos ja Rubio ovat seurustelleet vuodesta 2012, ja parilla on kolme yhteistä lasta.

Häiden kutsuvieraslista on juhlavaa luettavaa. Paikalle on luonnollisesti tervetullut koko Real Madridin joukkue, mutta lisäksi häihin odotetaan muun muassa David ja Victoria Beckhamia. Myös maajoukkueen pitkäaikainen topparipari, Barca-puolustaja Gerard Pique ja puoliso, pop-tähti Shakira on häihin kutsuttu. Lisäksi kutsun ovat saaneet muun muassa Iker CasillasRaúlRonaldoJordi Alba ja Sergio Busquets.

Mihinkään tavanomaisiin ”pääsylippuihin” Ramos ei tyydy. Puolustaja tunnetaan suurena tatuointien ystävänä, ja päästäkseen mukaan juhliin täytyy jokaisen vieraan liimata käsivarteensa väliaikainen tatuointi.

Musiikin suhteen Ramos ei tingi. Kallionkova puolustaja halusi juhlapäivänsä esiintyjäksi australialaisen rock-bändin AC/DC:n, ja saikin haluamansa. Pankkitiliin kiinnitys teki tosin melkoisen loven, sillä Ramos pulittaa AC/DC:lle yksityiskeikasta miljoona euroa.

Kaikkiaan häihin odotetaan yli 400 vierasta. Juhlat pidetään Ramosin ”La Alegria” -tilalla, 20 kilometrin päässä miehen kotikaupungista Sevillasta. Kirkonmenot vietetään Sevillan katedraalissa, maailman suurimmassa katolisessa katedraalissa.

Lähde: Welt


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!