Saksalaisvalmentaja sai tekstiviestillä potkut – pilaili hauskasti seurapomon kustannuksella: ”Se oli eräänlainen hiljainen protesti”

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Päävalmentaja Markus Kay toteutti kekseliään protestin, kun hän sai kuulla, ettei jatkaa enää ensi kaudella saksalaisen TV Jahn Hiesfieldin käskyttäjänä.

Seuran presidentti Dietrich Hülsemann perusteli Kayn ja hänen taustaryhmänsä lähtöpasseja sanoen, että valmentajat vain ”istuvat liikahtamatta retkituoleillaan. Haluaisin laittaa heille virvelit käteen”.

Kay reagoi Hülsemannin kommenttiin kauden viimeisessä pelissä. Hän saapui otteluun täydessä kalastusasussa ja istui hiljaa liikahtamatta tuolillaan, virveli kädessään.

Kay sanoi saksalaismedialle, että hän sai potkut epäoikeudenmukaisesti, vaikka joukkueen kausi päättyikin putoamiseen Saksan viidenneksi korkeimmalta sarjaportaalta.

– Se oli eräänlainen hiljainen protesti, kommentoi Kay Fox Sportsin mukaan.

– Tästä tuli nopeasti jatkuva pilanaihe joukkueessa Hülsemannin annettua kommenttinsa retkituolista ja virvelistä. Minä vain yksinkertaisesti protestoin näitä sopimattomia hyvästejä.

– Kaiken lisäksi, me emme ole kertaakaan käyneet henkilökohtaista keskustelua herra Hülsemannin kanssa viimeisen kolmen viikon aikana. Se on aina tapahtunut puhelimen välityksellä.

Hülsemann antoi koko valmennusryhmälle potkut viestipalvelu WhatsAppin välityksellä kolme viikkoa ennen kauden päättymistä. Valmennusryhmän lisäksi myös suuri osa pelaajista sai kuulla, että heitä ei tarvita enää ensi kaudella.

Vain kolme pelaajaa olisi saanut jäädä, mutta yksi heistäkin, kapteeni Kevin Corvers, jonka oli määrä siirtyä joukkueen päävalmentajaksi, päätti jättää seuraan.

TV Jahn Hiesfield hävisi kauden viimeisessä ottelussaan Meerbuschille 1-5.

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!