Taattua Mourinhoa! – José Mourinhon tylyt puheet eivät näytä hyvältä Newcastlen kannalta

© Kuva: Getty Images

Valioliigaseura Newcastle United on tällä hetkellä ilman manageria, kun Rafael Benítez päätti olla tekemättä jatkosopimusta seuran kanssa. Nopeasti uudeksi manageriksi huhuiltiin Manchester Unitedista viime kaudella potkut saanutta José Mourinhoa.

Benítezin sopimus päättyi viime kauteen eikä Newcastle onnistunut pitämään kiinni valmentajastaan. Mourinho nimi nousi nopeasti huhuihin, mutta miehen aiemmista kommenteista päätellen huhut voidaan ampua alas saman tien. Mourinho kertoi ennen Benítezin uutista, ettei ole kiinnostunut valmentamaan Valioliigan keskikastin joukkuetta.

– Ainoa asia minkä tiedän on se, mitä en halua. Olen melko sairaalloinen siitä, että minun täytyy valmentaa voittaakseni. Sitten jos en voita, se on minun, pelaajien ja seuran ongelma, mutta haluan sellaiseen projektiin, jossa on tunne siitä, että pelaamme voittaaksemme, Mourinho avautui Coaches Voicelle.

Newcastle sijoittui viime kaudella 13:nneksi Valioliigassa.

– Jos joku antaa minulle upean 10-vuotisen sopimuksen, jossa seuran tavoite on sijoittua kymmenen parhaan joukkoon. Lopulta olet seitsemäs, kahdeksas tai yhdeksäs, ja se on hyvä suoritus, niin silloin se ei ole minulle. Se ei ole luonnollista minulle. Seuraava tavoitteeni on taistella voitosta, Mourinho totesi tyylilleen uskollisesti.

Näin ollen Mourinhoa tuskin nähdään Newcastlen peräsimessä.

Muokattu 26.6. klo 13.54: Lisätty, että Mourinho antoi kommentit Coaches Voicelle jo ennen kuin Newcastle oli ilmoittanut Benítezin jättävän seuran


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.