Euro 2020
Tanska – Irlanti
Perjantai 07.06 klo 21:45

Perjantaina Tanska isännöi Irlantia Euro 2020 -karsintojen merkeissä. Joukkueet ovat kohdanneet viime aikoina tiheästi ja neljästä viime keskinäisestä ottelusta kolme on päättynyt maalittomaan tasapeliin. Mitään maalijuhlaa ei ole odotettavissa perjantainakaan ja tämä on vetomarkkinoillakin huomioitu.

Tanska on pelannut vasta yhden karsintaottelun ja tämä matsi Sveitsiä vastaan olikin hyvin erikoinen. Tanska oli ottavana osapuolena ensimmäiset 80 minuuttia ja nousi kolmen maalin takaa tasapeliin vasta pelin 10 viimeisellä minuutilla. Sveitsiläisten sulaminen Mathias Jørgensenin kavennusmaalin jälkeen oli totaalinen. Nousu antaa varmasti fiilistä Åge Hareiden miehistölle jatko-otteluihin.

Irlanti aloitti karsinnat kahdella 1-0 voitolla Gibraltaria ja Georgiaa vastaan. Vastus kovenee siis nyt huomattavasti. Voitot eivät olleet millään tavalla loistokkaita, mutta Mick McCarthyn miehistön puolesta on sanottava, että puolustus toimii joukkueella loistavasti. Tanska on Irlantia vastaan selkeähkö suosikki, mutta ei pitävän puolustuksen läpäisy tule heillekään olemaan mikään helppo tehtävä.

Vetosuositus

Totals -markkinat haistelevat vähämaalisuutta, mutta tätä peilaten Tanskan suosikkiasema vetomarkkinoilla on hieman yliampuva. Irlannilla on mahdollisuutensa jos paketti pysyy edelleen kasassa. Kokeillaan Irlannin venymistä pisteille ottelussa – vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Irlanti +0,5 maalia kertoimella 2,55.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Tanska – Irlanti ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Irlanti +0,5 maalia kertoimella 2,55.”. Jos ottelu päättyy tasan tai Irlanti voittaa, saat 255 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Tanska voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]