Tiesitkö? Suomen maajoukkuemiehellä eri pelipaikka seurajoukkueessa

© Kuva: Getty Images

Jukka Raitala tunnetaan Suomen jalkapallomaajoukkueessa laitapuolustajana. Seurajoukkueessaan Montreal Impactissa hän luutii kuitenkin keskuspuolustajana.

Raitalan mukaan hänet laitettiin toppariksi osittain pakon edessä viime kauden alussa. Hän keskusteli asiasta valmentajansa kanssa, ja luotsi koki, että topparin tontti on paras pelipaikka suomalaiselle.

– Sopii minulle erittäin hyvin. Olen aikoinaan pelannut Klubi 04:ssä topparina yhden kauden, itse asiassa Toivion Joonan kanssa toppariparina, se oli hyvää aikaa silloin.

– Siitä onkin pitkä aika. Ehkä joskus ympyrä sulkeutuu ja ollaan siellä sitten vielä yhdessä, kuka tietää, Raitala kertoi Suplan Week of Football -podcastissa.

Hän uskoo kehittyvänsä topparin tontilla. Raitala kuitenkin tiedostaa, että maajoukkueessa pelipaikka löytyy lähtökohtaisesti puolustuksen laidalta.

– Olen ainakin toistaiseksi pärjännyt siellä tosi hyvin ja he ovat olleet tosi tyytyväisiä, Raitala kertoi Montrealin-kuulumisiaan.

Suomen EM-karsintapelit jatkuvat tiistaina 11.6. vieraspelillä Liechtensteinia vastaan. Klo 21.45 Suomen alkavaa ottelu näkyy Viasat Jalkapallo -kanavalla, suoratoistopalvelu Viaplayssa ja Viafreessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.