Tottenhamin maalivahti ja kapteeni Hugo Lloris ei usko, että joukkueesta tulee vakiokävijä Mestarien liigan loppuotteluissa.

Spurs selvitti tällä kaudella ensimmäistä kertaa historiansa aikana tiensä kilpailun finaaliin, mutta Liverpool oli lauantai-iltana vahvempi maalein 2-0. Liverpoolille mestaruus oli jo kuudes Mestarien liigassa. (Lue otteluraportti)

[readmore from=Liverpool]

Lloris voitti viime kesänä maailmanmestaruuden Ranskan paidassa ja oli mukana vuoden 2016 EM-finaalissa, jonka Portugali vei lopulta jatkoajan maalilla. Seurajoukkuetasolla hän ei odota vastaavien mahdollisuuksien tulevan vastaan yhtä tiuhaan tahtiin.

– En usko, että Tottenham on sellainen seura, joka taistelee Mestarien liigan voitosta joka kaudella. Meidän on oltava rehellisiä, kommentoi Lloris Goalin mukaan.

– Mutta yksi asia on varma: me olemme kunnianhimoisia ja me yritämme askel askeleelta kuroa kiinni eroa Euroopan parhaisiin joukkueisiin.

– Minusta olemme kehittyneet kolmessa vuodessa paljon oikeaan suuntaan. Uusi stadion tuo luultavasti raikkaan tuulahduksen ja itseluottamusta joukkueelle, seuralle ja kannattajille. Tästä tappiosta voi oppia paljon.

– Nyt meidän tehtävämme on jatkaa työntekoa ja tulla vahvempana takaisin ensi kaudella.

– Meidän on vain pysyttävä positiivisina. Me voimme olla vain ylpeitä siitä, mitä teimme tällä kaudella. Seuran tuominen Mestarien liigan loppuotteluun on jo iso askel.