Tuntuuko Ratinan stadion jo kodilta Huuhkajille? Näin vastaa joukkueen turkulaispelaaja

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa lauantaina 8.6. Bosnia-Hertsegovinan Tampereen Ratinan stadionilla pelattavassa EM-karsintaottelussa.

Bosnia on karsintojen J-lohkossa kolmantena tasapisteissä Kreikan kanssa. Molemmilla on kasassa neljä pistettä kahdesta ensimmäisestä ottelusta. Suomi on kerännyt kolme pistettä – Italialle tuli tappio, mutta Armenia kaatui sen jälkeen Jerevanissa.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Joni Kauko lähtee lauantaihin vain voitto mielessä.

– Lähdetään haastamaan kovaa joukkuetta. Totta kai meillä on kotipeli ja hyvä kotiyleisö takana. Kuulin, että ilmeisesti stadikka on loppuunmyyty, niin varmasti todella hieno tapahtuma ja hieno ottelu tulossa, Kauko tunnelmoi Suplan Week of Football -podcastissa.

Huuhkajat on pelannut paljon otteluita, muun muassa UEFA Nations Leaguessa, Ratinan stadionilla viimeisen kahden vuoden aikana. Joko Ratina tuntuu kodilta?

– No joo, miksi ei, turkulaislähtöinen Kauko pyöritteli ja jatkoi:

– Se on ollut hyvä paikka meille. Olemme pelanneet kuitenkin siellä ihan hyvin. Siellä on aina hyvä fiilis ja tuntuu, että siellä on aina paljon jengiä katsomassa peliä. Sitten kun tuloksiakin tulee, niin joo, miksi ei.

Suomen ja Bosnia-Hertsegovinan välinen EM-karsintaottelu näkyy Viasat Jalkapallo -kanavalla, suoratoistopalvelu Viaplayssa ja Viafreessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.